dimarts, 8 de setembre del 2009

Activitats setembre i octubre




"Rodeo "americà. Espectacle a la plaça de bous de Castelló el divendres 25 de setembre. Estem organitzant una visita col.lectiva. Preu de l'entrada 22 €+1,35 € de despeses de compra anticipada al Corte Inglés). Interessats contactar amb la junta del CAL.


EQUUS. Visita a la fira del cavall a Girona els dies 9 i 10 i a l' espectacle equestre. Visita complementaria a Villa Equus, propietat de la campeona olímpica Beatriz Ferrer-Salat. Interessats contactar amb la junta per les reserves d'autocar i hotel.


Doma natural.
Estem preparant un "clínic" sobre doma natural amb el nostre company Jordi Falcó. Com sempre, les persones interessades contactar amb la junta per organitzar el programa.


3 comentaris:

A la/es 10 de setembre del 2009, a les 16:57 , Blogger alejandro ha dit...

Em pots donar més informació del clinic de doma natural? Sóc de ACAM Atzeneta. Acabem d´encetar un blog de l´associació:
acamatzeneta.blogspot.com

 
A la/es 17 de setembre del 2009, a les 17:44 , Anonymous Anònim ha dit...

Per tenir més informació podeu trucar a Nieves al tel.699156100

 
A la/es 19 de setembre del 2009, a les 9:07 , Blogger Nieves ha dit...

El clínic consistirá en unes xicotetes nocions teóriques (sobre el terreny) i una amplia part práctica amb el cavall propi si es desitja. Tindrá lloc a les instal.lacions hípiques de la CAL i es farán grups reduïts, máxim 4 persones. Es fará en caps de setmana, dissabte i diumenge al matí.Els interessats podeu ficar-vos en contacte amb la CAL per a formar grups i triar les dates que siguen mes convenients per a tots. Animeu-vos es molt interessant. Nieves.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici