dimecres, 19 de maig del 2010

Volta al Terme 2010


El dissabte 29 de maig de 2010, l'Associació de Cavallistes d'Albocàsser organitza la tradicional Volta al Terme en la seva XII edició.
La participació és oberta i gratuita i es pot fer el recorregut a peu i/o a cavall.
Concentració a les 8h al Pla de la Font, eixida a les 8,30 h.
Recorregut:
Eixida: Camp de fútbol de la Planeta, direcció la Masà.
Esmorçar: Barranc de la Valltorta, camping de Tírig, cami Mas de Serapio, Mas d'en Camanyes.
Dinar: Ermita de Sant Miquel, Mas d'Estorans, la Basseta, cami Pou de Nosca, Mascarells.
Concentració d'entrada a Albocàsser: Ermita de Sant Pere Màrtir( cacaus i tramusos).
L'organització fa l'avituallament d'aigüa per als participants. L'esmorçar i el dinar corre a compte de cadascú.

1 comentaris:

A la/es 14 de juny del 2010, a les 9:39 , Blogger admin ha dit...

Dins de la programació de la II Fira del Cavall de Vilanova d'Alcolea, que es celebrarà el proper 19 i 20 de juny, s'organitza la II Marxa a Cavall i a Peu pel terme de Vilanova d'Alcolea programada per al diumenge 20 de juny.

Es tracta d'una marxa turística, per a poder gaudir i descobrir paratges de gran bellesa, ubicats dins del terme municipal. La marxa començarà a les 09:00h, dins del municipi de Vilanova d'Alcolea, iniciant el recorregut pel terme. A mig matí es concentraran tots els genets en el paratge de la Font de Calaf, per a fer la parada obligatòria per a esmorzar.

La marxa finalitzarà a migdia, en el recinte de la Fira, on els cavalls tindran un zona habilitada per a refrescar-se, beure i menjar. La jornada, finalitzarà en un dinar de germanor entre tots els participants, on es farà entrega dels detalls per al genet més jove i el més veterà. A banda, també es sortejarà una muntura entre tots els participants.

La inscripció, té un preu de 15€, amb dret a un recordatori de la volta, esmorzar, dinar i la participació en el sorteig de la muntura.

Cal reomplir el formulari i fer-lo arribar a l'Ajuntament (via fax o correu electrònic), juntament amb el justificant de pagament, abans del 17 de juny.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici